Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι εθελοντές θα έχουν πρόσβαση σε προσωπικά μου στοιχεία και στα στοιχεία που αναγράφονται στη γνωμάτευση που προσκόμισα;

Η ΜοΠρο κοινοποιεί στους εθελοντές με τους οποίους θα συναναστρέφεσαι τα στοιχεία επικοινωνίας σου καθώς και στοιχεία που αναγράφονται στη γνωμάτευση που προσκόμισες με την φόρμα Καταγραφής Περιορισμών (ΚαΠ). Οι εθελοντές δεσμεύονται να χειριστούν τα προσωπικά αυτά δεδομένα με τον τρόπο που επιθυμείς εσύ, τον οποίο θα δηλώσεις εγγράφως στην δήλωση αποδοχής όρων συμμετοχής της ΥΕΥ, όπως για παράδειγμα, να τα χειρίζονται με διακριτικότητα και να μην τα κοινοποιούν σε συμφοιτητές και κοινούς σας φίλους.

Εάν είσαι αντίθετος με την κοινοποίηση των προσωπικών σου δεδομένων υπό τους παραπάνω όρους στους εθελοντές με τους οποίους θα συνεργαστείς, μπορείς να αιτηθείς μορφές υποστήριξης που δεν απαιτούν άμεση επαφή με τους εθελοντές. Υποστήριξη τέτοιας μορφής μπορεί να καταστεί ανώνυμη με τη μεσολάβηση της ΥΕΥ, καθώς δε θα έρχεσαι σε άμεση επαφή με τους εθελοντές, ούτε εκείνοι θα γνωρίζουν τον/την ΦμεΑ που υποστηρίζουν. Στη περίπτωση αυτή θα κοινοποιούνται στους εθελοντές μόνο τα λειτουργικά εμπόδια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις χωρίς αναφορά σε προσωπικά στοιχεία.