Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόσκληση για εθελοντές φοιτητές – εαρινό 2017

Η Μονάδα Προσβασιμότητας για Φοιτητές με Αναπηρία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών αναζητά φοιτητές που θα καλύψουν εθελοντικά ορισμένες ανάγκες των Φοιτητών με Αναπηρία (ΦμεΑ) για το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Οι εθελοντές φοιτητές υποστηρίζουν τους ΦμεΑ επιλέγοντας τις κατηγορίες υποστήριξης που προτιμούν και για όση ώρα μπορούν να διαθέσουν την εβδομάδα. Ενδεικτικά, μπορούν να αναλάβουν την συνοδεία κάποιου συμφοιτητή τους στους χώρους της σχολής για κάποιες ώρες, το κράτημα σημειώσεων ενός μαθήματος, τη συντροφιά σε μερικά διαλείμματα ή την δακτυλογράφηση εκπαιδευτικού υλικού σε ηλεκτρονική προσβάσιμη μορφή. Η δέσμευσή τους ισχύει για ένα εξάμηνο και λαμβάνουν πλήρη κατάρτιση από τη Μονάδα Προσβασιμότητας.

Σημαντικές ανάγκες για εθελοντές φοιτητές για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-207 αναμένουμε στα εξής Τμήματα: Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης (4ο έτος), Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (1ο έτος), Νομικής (1ο έτος) Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (1ο και 2ο έτος), Ιατρικής (1ο και 2ο έτος), Γαλλικής Φιλολογίας (1ο έτος), Αγγλικής Φιλολογία (1ο έτος), Φιλολογίας (1ο έτος), Ιστορίας και Αρχαιολογίας (2ο έτος), ΦΠΨ (1ο έτος), Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (1ο και 4ε έτος), Θεατρικών Σπουδών (2ο έτος), Μαθηματικών (1ο έτος), Φυσικής (1ο και 2ο έτος), ΜΙΘΕ (1ο έτος), Μουσικών Σπουδών (1ο και 2ο έτος), Κοινωνικής Θεολογίας (1ο και 4ο έτος).

Οι υποψήφιοι εθελοντές θα πρέπει να αποστείλουν email στη διεύθυνση accessπάπακιuoa.gr με τα εξής:
Όνομα:
Επώνυμο:
Κινητό τηλέφωνο:
Σταθερό τηλέφωνο:
Ηλ. ταχυδρομείο:
Τμήμα φοίτησης:
Αριθμό μητρώου φοιτητή:
Εξάμηνο σπουδών:
Μέρες και ώρες που μπορώ να προσφέρω εθελοντική εργασία (εκτός από τις ώρες των μαθημάτων που παρακολουθώ):
Σύνολο ωρών που μπορώ να προσφέρω εθελοντική εργασία:
Πρόγραμμα των μαθημάτων που παρακολουθώ συστηματικά το τρέχον εξάμηνο (υποχρεωτική αναφορά των εξής: τίτλος μαθήματος, κλιμάκιο φοιτητή, όνομα διδάσκοντα και αίθουσα όπου διεξάγεται το μάθημα):

Ώρες Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
9:00-10:00
10:00-11:00
...

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της Υπηρεσίας Εθελοντισμού, κα Αριάδνη Βελισσαροπούλου (τηλ: 210 7275130, e-mail: ariadniπάπακιdi.uoa.gr) για περισσότερες πληροφορίες.