Μετάβαση στο περιεχόμενο

REGENERATION meets COURSERA

REGENERATION presents skills for Greece 2021Το REGENERATION σε συνεργασία με το Coursera και το Workforce Recovery Initiative «ξεκλειδώνει» δωρεάν την πρόσβαση σε 3.800 online μαθήματα και 400 εξειδικεύσεις, για δεκάδες χιλιάδες νέους.

Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε νέους φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους και ανέργους 18-29 ετών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και, για πρώτη φορά, σε σπουδαστές και μόνιμους αξιωματικούς, 18-40 ετών, των στρατιωτικών σχολών της χώρας.

Οι εγγραφές στα online μαθήματα ενδιαφέροντός σας πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως 30/9/2020. Κατόπιν εγγραφής, η πρόσβαση στα μαθήματα θα ισχύει έως 31/12/20. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα Coursera ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας στην ιστοσελίδα της. Τα video των μαθημάτων συνοδεύονται από υπότιτλους στην γλώσσα που διδάσκονται και από αρχείο transcript. Το ReGeneration συνεχίζει την υποστήριξη των συμμετεχόντων ατόμων με αναπηρία, μέσω της συνεργασίας του με την Α.Μ.Κ.Ε . “Με Άλλα Μάτια”. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση προσβασιμότητας ως προς τη συμμετοχή σας, επικοινωνήστε με τον Σύμβουλο Προσβασιμότητας του ReGeneration στο vaggelis@nullregeneration.gr